Het Taallokaal biedt tekst, redactie & advies. Of het nu gaat om een (tijdschrift)artikel, nieuwsbrief, brochure of website, Het Taallokaal schrijft teksten op een heldere manier.

Heb je zelf al een stuk liggen maar blijkt schrijven niet jouw ding? Schakel dan Het Taallokaal in om de tekst tot een goedlopend stuk te laten herschrijven.

Ook corrigeren of redigeren behoort tot de mogelijkheden. Bij corrigeren wordt de tekst nauwkeurig nagelopen op taalkundige oneffenheden. Onder redigeren valt daarnaast ook het verbeteren van de opbouw van de tekst.

Schrijven voor internet vereist een aparte aanpak. Het Taallokaal kan webteksten verzorgen maar biedt ook webredactie. Frequent onderhoud van je belangrijkste visitekaartje is namelijk van grote waarde.

Twijfel je over de opbouw, tone of voice of inhoud van een tekst? Voor advies ben je bij Het Taallokaal aan het juiste adres.

En wie voor langere tijd de inzet van een enthousiaste, daadkrachtige en flexibele communicatiespecialist zoekt: Het Taallokaal kan uiteraard ook op interimbasis voor je aan de slag.