De ervaring van Het Taallokaal is zeer divers. Om een idee te geven van de werkzaamheden volgt hier een korte greep uit de activiteiten. Wil je liever een portfolio inzien of heb je vragen? Neem dan contact op.

In opdracht van Liones, internetbureau voor uitgevers, voerde Het Taallokaal de (hoofd)redactie van Marketing ResearchBase, een maandelijks magazine en online database vol marktonderzoek.

Voor A+O Metalektro, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de Metalektro, verzorgt Het Taallokaal jaarlijks het publieke A+O Jaarverslag en wordt maandelijks verslag gedaan van uiteenlopende brancheontwikkelingen in de nieuwsbrief A+O Nieuws.

Zorgorganisatie ActiVite zet Het Taallokaal op regelmatige basis in voor het schrijven van teksten voor het ledenmagazine Thuis Actief en andere communicatie-uitingen.

Voor SPO, de partner in deskundigheid van de pensioensector, schrijft Het Taallokaal interviews en cases voor Spotlight Magazine en de website. 

Door VNU Exhibitions, organisator van beurzen in de Jaarbeurs Utrecht, is Het Taallokaal langere tijd ingehuurd als interim Content & Pers Coördinator.

Voor bv.leiden.nl, dé ondernemersvereniging voor Leiden en omstreken, verzorgde Het Taallokaal 3 jaar lang de hoofd- en eindredactie van het tweemaandelijkse magazine en werden enthousiaste ondernemers uit de regio geïnterviewd.

In opdracht van ATCB (Amsterdam Toerisme & Congres Bureau) ontwikkelde Het Taallokaal voor de stadsdelen Oud-Zuid en Amsterdam-Noord een culturele fietsroute door karaktervol Amsterdam.

Op regelmatige basis schreef Het Taallokaal ronde tafel-artikelen voor Outsource Magazine, een managementblad van F&G Publishing.

Onder andere voor facilitair dienstverlener Bouwens Groep, incassobureau Credifixx, advocatenkantoor LEEF Advocaten en advocatenkantoor Project Moore schreef Het Taallokaal de webteksten.